Ποδολογικό κέντρο Κολωνάκι | Καλλιρρόη Πετροπούλου

Για την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας αναχώρησε η Ελληνική αποστολή της Αστυνομίας, όπου συμμετέχει με αξιώσεις στους Παγκόσμιους Αγώνες Taekwondo, Judo και στίβου (World Police and Fire Games). Στο πλευρό της Μαρίας Καρπαθάκη, Μαρίας Βασιλακάκου, Ζένιας Κοντογεώργη, Παύλου Παπαδόπουλου, Μάριου και Βαγγέλη Ευαγγέλου, Νεκταρίας Κωνσταντίνου και Σαραντούλας Παγωνάκη βρέθηκε καθ’ όλο το διάστημα της προετοιμασίας της η Καλλιρρόη Πετροπούλου του Κέντρου Ποδολογίας Καλαμάτας.

Ως γνωστόν η ποδολογία ανήκει στα παραϊατρικά επαγγέλματα και αναφέρεται αποκλειστικά στα προβλήματα των ποδιών, το σημείο του σώματός μας που καταπονείται καθημερινά δημιουργώντας κάλους, σκληρύνσεις, ονυχοκρυπτώσεις, μυκητιάσεις κα.

Η ειδική ποδολόγος από την Καλαμάτα προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της κατά την προετοιμασίας της αθλητικής ομάδας στα μέλη της, συμβάλλοντας σημαντικά στην καλή τους προετοιμασία. Η Καλλιρρόη Πετροπούλου βοήθησε καταπραΰνοντας τις καθημερινές καταπονήσεις των αθλητών και των αθλητριών χάρη στις γνώσεις, την εμπειρία της και τα «μαγικά» της χέρια και προχθές τους αποχαιρέτησε από το αεροδρόμιο Αθηνών ευχόμενη για μετάλλια στους αγώνες της Κίνας.

Μάθετε περισσότερα για το πρωτάθλημα εδώ