Ποδολογικό κέντρο - Κολωνάκι

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Γεννήθηκα στην Καλαμάτα και ζω στην Αθήνα. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, του Γιάννη και του Δημήτρη. Τελείωσα το Λύκειο Ηλιουπόλεως και σπούδασα χειρίστρια Η/Υ. Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα εργαζόμουν στη Νομαρχία Μεσσηνίας. Υπηρέτησα στην Πολεοδομία Καλαμάτας και τα τελευταία χρόνια σαν ιδιαιτέρα γραμματέας του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να παραιτηθώ μετά από 23 χρόνια εργασίας στο Δημόσιο τομέα, διότι θέλησα να αφοσιωθώ στην επιστήμη μου.
Έχω σπουδάσει καλλωπισμό νυχιών και ονυχοπλαστική στη σχολή Creative και κατόπιν Ποδολογία στην Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος για 3 έτη, την οποία και ολοκλήρωσα με εξάμηνη πρακτική σε γηροκομεία, άσυλα και νοσοκομεία της χώρας. Επιπλέον, τελείωσα το ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Πιστοποιημένο από τον Υπουργείο Παιδείας) με επιπλέον 2 έτη σπουδών ως Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, επίσης με εξάμηνη πρακτική άσκηση. .
Είμαι παρουσιάστρια-ομιλήτρια σε συνέδρια, ημερίδες καθώς και γνωμοδότρια δημοσιεύσεων άρθρων και εργασιών ποδολογικών θεμάτων. Αποτελώ μέλος του «Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδος» καθώς και του «Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων». Κατέχω τον τίτλο της Πιστοποιημένης Ακαδημαϊκής Καθηγήτριας Ποδολογίας με επάρκεια διδασκαλίας εκπαιδευτή ενηλίκων καθώς και τον τον τίτλο της Εκπαιδεύτριας Σεμιναρίων στον Τομέα Ποδολογίας και στις εφαρμογές αυτής. Συμμετέχω ανελλιπώς σε όλα τα επιστημονικά συνέδρια με Πιστοποιητικά Συμμετοχής.
Έχω διατελέσει εξωτερικός συνεργάτης με αφιλοκερδή σκοπό στο Τμήμα Διαβητικού Ποδιού του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Τζάνειου Πειραιά, σε Κέντρα Αποκατάστασης, στην Ομάδα Ποδοσφαίρου της Καλαμάτας ΠΣ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, σε Αθλητικές Ομάδες της πόλης της και όχι μόνο, στους εργαζόμενους της γνωστής Καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ, στο Παπαδοπούλειο Papadopoulion House of Hospitality S.A., στο Humans Καλαμάτας, καθώς και ως εξωτερικός συνεργάτης πάλι με αφιλοκερδή σκοπό στο Άσυλων Ανιάτων και Γηροκομείων στην πόλη της Καλαμάτας.

Η μεγάλη μου αγάπη για τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους με παρακινεί ώστε να τους προσφέρω τις ποδολογικές μου υπηρεσίες πολλές φορές κατ’ οίκον. Η βοήθειά μου στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό είναι διαρκής με κύριο στόχο μου να απαλύνω τον πόνο των συνανθρώπων μου, όπου είναι εφικτό.
Διατηρώ Ποδολογικά Κέντρα στην Καλαμάτα καθώς και στην Αθήνα Πατριάρχου Ιωακείμ 18, Κολωνάκι.